Πρατήριο CNG

CNG

Η Sourlas Ενέργεια δραστηριοποιείται στην προμήθεια και διανομή Συμπιεσμένου Φυσικού αερίου σε βιομηχανίες, επιχειρήσεις και θερμοκήπια εκτός δικτύου, με τη λιανική πώληση αερίου, διαθέτοντας ιδιόκτητο πρατήριο ενώ κάνει διανομή συμπιεσμένου αερίου και σε άλλες πόλεις.

SOURLAS SA

Η Sourlas Ενέργεια δραστηριοποιείται στην προμήθεια και διανομή Συμπιεσμένου Φυσικού αερίου σε βιομηχανίες, επιχειρήσεις και θερμοκήπια εκτός δικτύου, με τη λιανική πώληση αερίου, διαθέτοντας ιδιόκτητο πρατήριο ενώ κάνει διανομή συμπιεσμένου αερίου και σε άλλες πόλεις. Τέλος, διαθέτει υπηρεσία άμεσης τροφοδότησης καταναλωτών σε περίπτωση βλάβης.

Προμήθεια και διανομή Συμπιεσμένου Φυσικού αερίου
Η εταιρεία αναλαμβάνει τη συμπίεση, τη μεταφορά και την αποσυμπίεση Φυσικού Αερίου σε βιομηχανίες, επιχειρήσεις, θερμοκήπια που βρίσκονται εκτός δικτύου διανομής προσφέροντας αδιάλειπτα και σε συμφέρουσες τιμές και τις τρεις υπηρεσίες. Η συμπίεση του Φυσικού Αερίου επιτυγχάνεται στον ιδιόκτητο σταθμό συμπίεσης στην οδό Υγείας στη Λάρισα με χρήση συμπιεστή ικανού μεγέθους για εξυπηρέτηση πολλαπλών καταναλωτών.
Η μεταφορά του συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου γίνεται με χρήση των ιδιόκτητων ειδικών οχημάτων εφοδιασμένων με ειδικές συστοιχίες φιαλών που προορίζονται για τη μεταφορά αυτού.

Τα οχήματα και οι συστοιχίες φιαλών διαθέτουν ειδική πιστοποίηση για τη μεταφορά η οποία γίνεται με πιστοποιημένο οδηγό. Οι ειδικές συστοιχίες διαδραματίζουν τον ρόλο της επί τόπου δεξαμενής.
Η αποσυμπίεση γίνεται στον χώρο του καταναλωτή με εγκατάσταση ενός ή περισσότερων σταθμών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του καταναλωτή, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Αεριοκίνηση
Η εταιρεία διαθέτει το πρώτο ανεξάρτητο πρατήριο συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Υγείας, έναντι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά κατασκευαστικά πρότυπα και τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφάλειας σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού. Το πρατήριο διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον συμπιεστή και στις αντλίες, προσφέροντας παράλληλη και γρήγορη τροφοδότηση (fast filling) επιβατικών οχημάτων και φορτηγών (γέμισμα ΙΧ σε 1 λεπτό, φορτηγού-λεωφορείου σε λιγότερο από 3 λεπτά).

Υπηρεσία Άμεσης Τροφοδότησης καταναλωτών σε περίπτωση βλάβης
Η Sourlas Ενέργεια διαθέτει την υπηρεσία της άμεσης τροφοδότησης κτιρίων, βιομηχανιών, επιχειρήσεων σε περίπτωση βλάβης, σε μικρό χρόνο ανταπόκρισης διαθέτοντας κινητό εξοπλισμό μεταφοράς και αποσυμπίεσης στον χώρο του καταναλωτή

Διανομή συμπιεσμένου φυσικού αερίου σε πόλεις
Η εταιρεία αναλαμβάνει τη συμπίεση και μεταφορά φυσικού αερίου για τροφοδότηση πόλεων σε ακτίνα 150 χλμ από τη Λάρισα. Διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τηρεί τα πιο αυστηρά πρότυπα μεταφοράς φυσικού αερίου προς εξυπηρέτηση συγκεντρωμένων πελατών.

Προσκλήσεις
κάνετε click για να ανοίξετε τις προσκλήσεις

Πρόσκληση έκτακτης γεν. συνέλευσης

Πατήστε στις παρακάτω ερωτήσεις για να πληροφορηθείτε σχετικά με το CNG

Ποιές ενεργειακές ανάγκες καλύπτει το CNG;

Το CNG καλύπτει λες τις ενεργειακές ανάγκες μονάδων παραγωγής, εμπορικών επιχειρήσεων, μεγάλων καταναλωτών σε :
Θέρμανση, κλιματισμό, Παραγωγή ζεστού νερού, Μαγείρεμα - ψήσιμο, παρασκευή ατμού ή ξήρανση, συμπαραγωγή θέρμανσης και ηλεκτρικής ενέργειας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Βιομηχανίες / Εμπορικές Επιχειρήσεις / Δημόσια Κτήρια / Νοσοκομεία / Πανεπιστήμια / Σχολεία / Πρατήρια Καυσίμων

Πώς μπορώ να αποκτήσω CNG;

Προκειμένου να αποκτήσετε CNG, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας έναν απο τους διαθέσιμους τρόπους, πατώντας εδώ.

Απαιτείται κάποιο κόστος;

Η αίτηση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική και δεν απαιτεί κάποιο κόστος. Η τελική πρόταση παραδίδεται στον πελάτη και περιλαμβάνει το κόστος για μετατροπή καυσίμου σε CNG, το κόστος προμήθειας και τα οφέλη απο την εξοικονόμηση στην αλλαγή του καυσίμου.

Χρειάζεται νέα υποδομή;

Για τη σύνδεση με CNG γίνεται μετατροπή στην υπάρχουσα υποδομή σας απο την εταιρία μας. Προκειμένου να διασφαλιστούν οι κανόνες ασφαλείας, ενδέχεται να απαιτηθεί η κατασκευή ειδικού στεγάστρου, την οποία αναλαμβάνει η εταιρία μας.

Πόσο χρόνο απαιτεί η σύνδεση;

Απο την αποδοχή της προσφοράς σας, η εταιρία μας δύναται να σας εξυπηρετήσει σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Χρειάζεται κάποια ειδική άδεια;

Όχι, δεν απαιτείται κάποια ειδική άδεια απο εσάς. Η εταιρία μας διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και άδειες συμπίεσης και μεταφοράς CNG.

ΕΡΓΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Πρατήριο CNG

CNG

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά
CNG Θεσσαλίας ΑΕ.
Σκοπάδων 23
Τ.Κ.: 41335
Λάρισα
Τηλ: 2410619055
Φαξ: 2410618084
info@cngthessaly.com
Σταθμός συμπίεσης Φυσικού Αερίου:
Πρατήριο φυσικού αερίου και υγρών καυσίμων
οδός Υγείας, Λάρισα
Δευτέρα έως Κυριακή 06:30 έως 22:30
Τηλ.: +302417702649
Κιν: +6986646742
Email: station@cngthessaly.com